Laatste nieuws

 

Onder toezicht oog van vele leden werden na de jaarvergadering van 27 september 2018 de finale wedstrijden gespeeld van het clubkampioenschap 2018. Om plaats 3/4 streden Frans Delissen en Jan Wolters. Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat Jan zou winnen maar met een serie van 39 caramboles kwam hij helemaal terug en werd hiermee 3e. In de...

Afgelopen woensdag 13 juni is ons gewaardeerd lid Ger Hoeben op 79-jarige leeftijd overleden.
Wij wensen de familie heel veel sterkte

Vanwege de behaalde kampioenschappen van Amicia 2 en Amicia 4 zal een receptie worden gehouden op zaterdag 19 mei 2018. Tevens zullen dan de jubilarissen: Piet Smeets (50 jaar lid), Wolfgang Fischer (40 jaar lid), Daan Koelen (25 jaar lid) en Henk Peters (25 jaar lid) worden gehuldigd.

Amicia 2 heeft met een 8-0 overwinning op DDD het kampioenschap binnengehaald omdat concurrent KOT met 6-2 verloor van Biermanshuis. Hierdoor is Amicia met nog 2 wedstrijden te spelen niet meer in te halen. Proficiat heren

Door een 0-8 overwinning op Stevensweert is Amicia 4 niet meer in te halen door de concurrenten en is kampioen geworden in de 3e klasse C van de MLBB. Wij feliciteren het team bestaande uit Randy Wolfhagen, Dennis Hilkens, Peter Hilkens, Rick Schreurs en Lander Houden met dit kampioenschap.

Amicia 2 en Amicia 4 zijn herfstkampioen in respectievelijk klasse 2C en 3C.

Ons lid Edgar Spreeuwenberg is bereid aan leden van onze vereniging les of instructies te geven. Gewoon vrijblijvend, niks moet. Als iemand eens tijd en vooral zin heeft of een specifiek probleem heeft ergens mee is hij altijd bereid iemand te helpen. Neem gerust contact op met Edgar.

De start van de competitie is maandag 2 oktober. Dit jaar zullen we deelnemen met 1 team in de 1e klasse, 2 teams in de 2e klasse, 1 team in de 3e klasse en 1 team in de 4e klasse.